Udtalelser

Vores personale har hånden på hjertet. Vi har fokus på den enkelte beboer og på at skabe en hverdag fyldt med tryghed og udvikling. Læs her, hvad andre siger om os: 

Udtalelse fra tidligere plejemor til beboer på Mikkelshøj:

Vores tidligere plejedatter har været så heldig at komme på Mikkelshøj, hvor der er tid og plads til at give hende den omsorg og opmærksomhed hun har brug for. Et sted med få beboere og specialiseret personale, der ved lige præcis hvad der skal til, for at de unge kan udvikle sig, samt når de har det svært.
Mikkelshøj er et fantastisk lille opholdssted, det ligger i skønne omgivelser i tilpas afstand fra byen.
Vi valgte sammen med kommunen Mikkelshøj fordi:

  • Mikkelshøj er et lille opholdssted med kun 8 beboere
  • Mikkelshøj udbyder STU i meget trygge rammer
  • Mikkelshøj har heste
  • På Mikkelshøj kan hun være sammen med andre unge udviklingshæmmede, som af den ene eller anden årsag har brug for at blive guidet i de fleste af livets forhold.
  • Hun vil altid have behov for at bo sammen med andre, så det er ekstremt vigtigt at få lært, hvordan man agerer i sådan et fællesskab, samtidig med at man lærer at håndtere, måden hvorpå de andre opfører sig, eller når man bare ikke forstår de andre.
  • Uanset om man er udviklingshæmmet eller ej, har man brug for at have et ungdomsliv. Det kan man honorere på Mikkelshøj.
  • Mikkelshøj ledsager de unge i klub for udviklingshæmmede, på diskotek for udviklingshæmmede, til svømning, til hockey, samt mange andre ting.

Vores oplevelse af Mikkelshøj er super godt. Deres fokus på forældresamarbejde betyder, at intet er for stort eller for småt, vi føler os altid lyttet til og hørt. Vi kan godt være uenige, men der følger altid en forklaring og en pædagogisk holdning med, hvilket gør at vi føler os helt trygge ved at overlade “vores” barn i deres hænder.